nahoru

Vaření není jen vaření, ale i show

IVAN JEMELKA 7. ledna 2009 • 10:00

Českým internetem se šíří recept na pečeného krocana následujícího znění: Koupíme pětikilového krocana a láhev whisky. Než se trouba zahřeje, připijeme si na úspěch díla. Poté uložíme krocana na pekáč a vložíme do trouby. Pták je to velký, těžký, a tak si opět nalejeme. Nastavíme 250 °C, ať trouba řádně bručí. Dame si další tši whisky. Po pul hodine ptáka otočíme. Občas se chopíme flašky ffisky a nalejem si do řepy. Po další bulhodince se uopatrne a poumalinku vydáme k lince teda k troubě a krocanou opet prodocíme. Pak dát Si dalších peét nebo zedm fixki vevnitr sklenice si a pak a tak. Kruvacana pecem další dri hodinkýý...

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně