nahoru

Domácí chleba s domácím sýrem

Darina Křivánková8. října 2015 • 00:15
Dnes se díky permanentní dostupnosti čehokoli stala mantrou čerstvost a kvalita
Dnes se díky permanentní dostupnosti čehokoli stala mantrou čerstvost a kvalita
• foto: 
Profimedia

Nedávno jsem vyslechla v tramvaji debatu dvou mladíků o tom, kterak se doma potýkají s pečením chleba. Mluvili zkušeně a s nadšením, zjevně pekli chleba často a rádi. Nebyl to ojedinělý exces a nejde jen o chleba. Touha vyrábět si základní potraviny stále sílí. Co nás vede k tomu, abychom investovali čas do něčeho, co si můžeme vcelku pohodlně koupit v obchodě?

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku