nahoru

Zapomeňte na chleba se šunkou

Darina Křivánková10. září 2015 • 00:15
Pastrami si můžete dát třeba v pražském bistru La Bibiche. Udělají vám tu klasiku s okurkou a hořčicí,  ale i rafinovanější variace.
Pastrami si můžete dát třeba v pražském bistru La Bibiche. Udělají vám tu klasiku s okurkou a hořčicí, ale i rafinovanější variace.
• foto: 
La Bibiche

Někdy se to tak schumelí: léta netušíme, že nějaké jídlo vůbec existuje, ale pak ho začnou dělat všichni. Takový je i osud pastrami. Vypadá jako chleba se šunkou, ale hned na první zakousnutí člověk pochopí, že podstata téhle delikatesy je mnohem hlubší.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku