nahoru

Kosti a tlusté maso

Darina Křivánková 30. července 2015 • 00:15
Takhle vypadá večeře od řezníka: jedním ze sedmi chodů je pečená morková kost
Takhle vypadá večeře od řezníka: jedním ze sedmi chodů je pečená morková kost
• foto: 
Honza Zima, Ambiente

Řeznictví v pražské Dlouhé třídě s názvem Naše maso je povinnou zastávkou každého domorodce i turisty. Asi jako Louvre, když jedete do Paříže – dřív nebo později sem musí každý. Jinde neuvidíte Monu Lisu a jinde si nedopřejete lepší maso – vystojíte frontu, pokocháte se, nasajete atmosféru a dáte si na stojáka třeba sekanou. Teď už si tu můžete i sednout a poručit si večeři o sedmi chodech. Není to ale jen tak.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku