nahoru

Jsme zemí zmrzliny z pytlíku

Darina Křivánková 11. června 2015 • 00:15
Zárukou dobrého výsledku jsou kvalitní suroviny a zmrzlinář. Pak se zmrzlá pochoutka v cukrárně „neohřeje“.
Zárukou dobrého výsledku jsou kvalitní suroviny a zmrzlinář. Pak se zmrzlá pochoutka v cukrárně „neohřeje“.
• foto: 
Profimedia.cz

Ve chvíli, kdy píšu tyto řádky, je venku ukrutné vedro. A když je vedro, přichází chuť na zmrzlinu. Naštěstí mám v mrazáku krabičku skvělého sorbetu od své kolegyně Kateřiny Kočičkové. Zmrzliny jsem v životě snědla opravdu hodně, ale ta její mi chutná nejvíc. Proč? Je totiž poctivá.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku