nahoru

Dobrou chuť, sousede!

Darina Křivánková 13. února 2014 • 00:15
Takhle začínala akce Restaurant Day v Helsinkách, po pár letech je z ní takřka celosvětový fenomén
Takhle začínala akce Restaurant Day v Helsinkách, po pár letech je z ní takřka celosvětový fenomén
• foto: 
Tuomas Sarparanta

Před třemi lety se konal v Helsinkách první Restaurant Day: na jeden den si může otevřít „restauraci“ kdokoli a kdekoli. Z akce se stal zajímavý sociologicko-gastronomický fenomén. Další se koná 16. února po celém světě, tedy i u nás.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku
Diskuze se zobrazují pouze uživatelům, kteří jsou přihlášeni na Facebooku a odsouhlasili cookies. Pokud pod články nevidíte diskuze, zkontrolujte prosím toto nastavení.