nahoru

Aby jídlo přežilo… a my taky

Darina Křivánková9. května 2019 • 04:30
Tým iniciativy Zachraň jídlo právě připravuje kuchařku, která by měla být inspirací i manuálem na to, jak neplýtvat jídlem v domácnosti
Tým iniciativy Zachraň jídlo právě připravuje kuchařku, která by měla být inspirací i manuálem na to, jak neplýtvat jídlem v domácnosti
• foto: 
Darina Křivánková

O plýtvání jídlem píšu na téhle stránce poměrně často. Je to totiž problém, a navíc problém, se kterým dokážeme něco udělat: za třiapadesát procent vyhozených potravin jsou totiž zodpovědné právě domácnosti. Nakupujeme zbytečně moc. To, co nakoupíme, špatně skladujeme a pak vyhazujeme, protože si se zbytky nevíme rady. Chce to osvětu a o tu se stará iniciativa Zachraň jídlo. Brzy přijde s kuchařkou.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 1 Kč měsíčně


Diskuse ke článku

 

Nejčtenější komentáře
Články odjinud
Nejčtenější