nahoru

Grilovací sezóna zahájena

Darina Křivánková2. května 2019 • 04:30
Udělat dobré jídlo na grilu není žádná věda – stačí kvalitní maso a sezónní zelenina
Udělat dobré jídlo na grilu není žádná věda – stačí kvalitní maso a sezónní zelenina
• foto: 
Darina Křivánková

Opakování je matka moudrosti, takže si to zrekapitulujeme stejně jako loni a předloni. Grilování milujeme, ale pořád se učíme, že je lepší hodit na gril klidně „neupravené“, zato kvalitní maso než sáhnout v sámošce po hromadách „lákavě“ namarinovaných laciných kousků.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 1 Kč měsíčně


Diskuse ke článku

 

Nejčtenější komentáře
Články odjinud
Nejčtenější