nahoru

Proč péct vánoční cukroví?

Darina Křivánková 6. prosince 2018 • 04:30
Cukroví s dírou uprostřed má zásadní  výhodu: je ho méně, takže ho můžete  sníst více
Cukroví s dírou uprostřed má zásadní výhodu: je ho méně, takže ho můžete sníst více
• foto: 
Johana Střížková

Už jste začali? Mám na mysli pečení cukroví. Pokud ne, nepropadejte panice, tohle je nepovinná disciplína. Pokud ji nesplníte, nepřijde vám obsílka z magistrátu jako za špatné parkování. Cukroví bychom měli péct, jen když nám to působí radost, a protože tím někomu jinému uděláme radost. Jinak je to marná práce.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku