nahoru

Houska s dírou a s duší

Darina Křivánková 22. listopadu 2018 • 04:30
Takhle připravují bagely v karlovarském bistru Bagel Lounge, favorit je s uzeným lososem, oblíbené je ale i pečené hovězí
Takhle připravují bagely v karlovarském bistru Bagel Lounge, favorit je s uzeným lososem, oblíbené je ale i pečené hovězí
• foto: 
Bagel Lounge

Kořeny má hluboko v historii mezi polskými židy, s nimi také cestoval po světě, ale nakonec se usadil a proslavil v New Yorku. A zpoza oceánu se zase vrací do Evropy, aby tu byl znovuobjeven. Bagel toho za svou existenci stihl už hodně. Je jedním z mnoha důkazů toho, jak jídlo cestuje spolu s lidmi, mění působiště a stává se součástí jiných životů.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku