nahoru

Chvála minimalismu na talíři

Darina Křivánková15. listopadu 2018 • 04:30
Úsporná verze knedlíků s vejci počítá jen se dvěma klíčovými ingrediencemi, slaninu a petrželku či pažitku přidávejte fakultativně
Úsporná verze knedlíků s vejci počítá jen se dvěma klíčovými ingrediencemi, slaninu a petrželku či pažitku přidávejte fakultativně
• foto: 
Profimedia.cz

Říkali jsme jim „chudá jídla“ nebo „jídla chudých“, což mělo a má poněkud pejorativní nádech. Tím, jak se gastronomie už léta hřeje na výsluní zájmu a jeden trend stíhá druhý, přestalo se řešit, na kolik přijde porce na talíři. Respektive, přestali to řešit ti, kdo to řešit nemusí. Ostatní zase nejspíš rezignovali na to, že by mohli mít na talíři něco dobrého. Protože vařit levně = vařit špatně. Což ale nemusí být pravda.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku