nahoru

Rajčata i v zimě? Proč ne!

Darina Křivánková 1. listopadu 2018 • 04:30
Hýčkaná skleníková rajčata dozrávají přímo na rostlině a na talíř se dostanou několik hodin, maximálně  pár dnů po sklizni, pak se mohou jmenovat Čerstvě utrženo
Hýčkaná skleníková rajčata dozrávají přímo na rostlině a na talíř se dostanou několik hodin, maximálně pár dnů po sklizni, pak se mohou jmenovat Čerstvě utrženo
• foto: 
Čerstvě utrženo

Ze všech stran slýcháme, jak je správné jíst hlavně to, co má zrovna sezónu, tedy třeba rajčata v létě. A také máme jíst lokálně, takže to, co vyrostlo u nás. Z toho plyne, že na rajčata v zimě nemáme nárok. Ale ono to může být i jinak. Sice neporučíme větru ani dešti, ale dokážeme vytvořit podmínky, v nichž se rajčatům v našich klimatických podmínkách skvěle daří. I v zimě.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku