nahoru

Jak dosáhnout orgie chutí

Viliam Buchert 26. července 2018 • 04:30
Jak dosáhnout orgie chutí
foto: Tomáš Krist / Mafra / Profimedia

Mohou už dnes naše restaurace konkurovat tomu nejlepšímu ve světě? „Některé určitě ano, jen mnoho Čechů bere pořád jídlo jako nutnost, nevnímáme ho jako zážitek,“ říká šéfkuchař Petr Vlásek (35) z pražské restaurace AvantGarde. Ten letos na jaře společně s kolegy z Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky vyhrál velkou mezinárodní soutěž ve vaření v Singapuru.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku
Diskuze se zobrazují pouze uživatelům, kteří jsou přihlášeni na Facebooku a odsouhlasili cookies. Pokud pod články nevidíte diskuze, zkontrolujte prosím toto nastavení.