Uspět v klání pořádaném v rámci akce Food&Hotel Asia Culinary Challenge v Singapuru je něco, jako kdybyste postoupili na prestižní sportovní šampionát a tam vyhráli

Uspět v klání pořádaném v rámci akce Food&Hotel Asia Culinary Challenge v Singapuru je něco, jako kdybyste postoupili na prestižní sportovní šampionát a tam vyhráli Zdroj: Tomáš Krist / Mafra / Profimedia

Členem Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky je Petr Vlásek od roku 2009
Porota hodnotila dokonce i to, kolik zbytků po kuchařském týmu zbylo. Kdo plýtval, neměl šanci vyhrát.
2
Fotogalerie

Jak dosáhnout orgie chutí

Mohou už dnes naše restaurace konkurovat tomu nejlepšímu ve světě? „Některé určitě ano, jen mnoho Čechů bere pořád jídlo jako nutnost, nevnímáme ho jako zážitek,“ říká šéfkuchař Petr Vlásek (35) z pražské restaurace AvantGarde. Ten letos na jaře společně s kolegy z Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky vyhrál velkou mezinárodní soutěž ve vaření v Singapuru.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!