nahoru

Z grilů se bude kouřit

Darina Křivánková 10. května 2018 • 04:30
Na poctivé BBQ si můžete zajít třeba do podniku Black Dog, kde vám dopřejí trochu jižanské atmosféry v berounských kulisách
Na poctivé BBQ si můžete zajít třeba do podniku Black Dog, kde vám dopřejí trochu jižanské atmosféry v berounských kulisách
• foto: 
Lukáš Hejlík

Když jsem probírala s autorem Gastromapy Lukášem Hejlíkem trendy nadcházejícího léta (řeč byla samozřejmě o jídle, a ne o délce sukní), bylo jasno poměrně rychle: BBQ a uzení na grilu. BBQ skutečně není totéž co grilování a na grilu se dá i docela úspěšně udit.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku