nahoru

Tučňák, ouško i dezert v kosti

Darina Křivánková2. listopadu 2017 • 00:15
Pastrami se během Večeře od kosti podává skutečne na kosti
Pastrami se během Večeře od kosti podává skutečne na kosti
• foto: 
Honza Červenka

Degustační večeře nejsou pouze výsadou fine diningových restaurací, degustovat můžete i u řezníka, je totiž co. Spousta řeznických dobrot si zaslouží náležitou prezentaci a výklad, třeba aby se odboural předsudek vůči mozečku nebo aby se vyložilo, jak na perfektní tatarák. Řeznickou degustaci s výkladem provádějí v pražské Kantýně, mladší a větší sestře Našeho masa, kde byla podobná tradice řeznických večeří založena.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku