Stefan Brudere. Pochází z Curychu, je dlouholetým Maître Chocolatier ve společnosti Lindt. Od dětství sbíral obaly od čokoládových tabulek, které ho natolik fascinovaly, že se už jako šestnáctiletý začal tomuto řemeslu naplno věnovat. Studoval umění a design na univerzitě v Curychu, posléze si doplnil vzdělání z oboru potravinářské technologie.

Stefan Brudere. Pochází z Curychu, je dlouholetým Maître Chocolatier ve společnosti Lindt. Od dětství sbíral obaly od čokoládových tabulek, které ho natolik fascinovaly, že se už jako šestnáctiletý začal tomuto řemeslu naplno věnovat. Studoval umění a design na univerzitě v Curychu, posléze si doplnil vzdělání z oboru potravinářské technologie. Zdroj: Lindt

Pět smyslů čokolády

Čokoláda je takový převlečený šperk. A lidé po ní sahají víc než po prstenech a zlatu, podle statistiky každý Evropan, včetně nemluvňat, sní ročně až dva kilogramy. Promluvili jsme si s mistrem čokolády Stefanem Bruderem, který připravuje recepty v čokoládové společnosti Lindt, jak čokoládu nejlépe jíst.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!