Dezert, který vypadá jako rostlina v květináči, a „zmrzlina“, která není zmrzlina. Jídlo na rautu vás musí bavit.

Dezert, který vypadá jako rostlina v květináči, a „zmrzlina“, která není zmrzlina. Jídlo na rautu vás musí bavit. Zdroj: foto darina křivánková

Dezert, který vypadá jako rostlina v květináči, a „zmrzlina“, která není zmrzlina. Jídlo na rautu vás musí bavit.
2
Fotogalerie

Pravidla pro holubí letky

U bufetového stolu jsou vždycky první. Mezi novináři se jim říká „holubí letka“. Na počest jistého žurnalisty jménem Holub, který se pravidelně dostavoval na všechny akce, kde se podávalo občerstvení. Nikdo vlastně přesně nevěděl, kam píše… Ochotně dorazil na každou tiskovku, vernisáž nebo premiéru, ovšem jen když tam byl chlebíček. Rautová kultura ale za poslední roky hodně pokročila, což na holubí letky klade stále větší nároky.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!