Vyprodukoval jenom sedm celovečerních filmů, a všichni se ho navíc ptají jenom na tři z nich. Napsal je scenárista Richard Curtis, režíroval pokaždé někdo jiný a jmenují se ČTYŘI SVATBY A JEDEN POHŘEB, NOTTING HILL a LÁSKA NEBESKÁ. Nejslavnější britský filmový producent DUNCAN KENWORTHY (68) ale dál tvrdí, že filmový hit je jako jehla v kupce sena. Pokusili jsme se z něj vytáhnout odpověď na otázku, jak ji najít.

Vyprodukoval jenom sedm celovečerních filmů, a všichni se ho navíc ptají jenom na tři z nich. Napsal je scenárista Richard Curtis, režíroval pokaždé někdo jiný a jmenují se ČTYŘI SVATBY A JEDEN POHŘEB, NOTTING HILL a LÁSKA NEBESKÁ. Nejslavnější britský filmový producent DUNCAN KENWORTHY (68) ale dál tvrdí, že filmový hit je jako jehla v kupce sena. Pokusili jsme se z něj vytáhnout odpověď na otázku, jak ji najít. Zdroj: Nguyen Phuong Thao, archiv

Britské drama Přihrávka (2016) mělo českou premiéru na letošním Febiofestu
Dvě největší herecké, romantické hvězdy na tehdejší planetě, Julia Robertsová a Hugh Grant, přiměly milióny diváků uvěřit, že jejich postavy spolu v Notting Hillu (1999) stráví celý život
Samozřejmě si pamatujete, že i Keira Knightleyová a Andrew Lincoln dostali v Lásce nebeské (2003) svůj vlastní, jak říká její producent, „malý příběh k žití“.
Ona byla slavná z filmu Sex, lži a video, jeho skoro nikdo neznal: Andie MacDowellová a Hugh Grant museli zažít Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994), než si na konci slíbili, že se nikdy nevezmou.
4
Fotogalerie

Producent lásky

Vyprodukoval jenom sedm celovečerních filmů, a všichni se ho navíc ptají jenom na tři z nich. Napsal je scenárista Richard Curtis, režíroval pokaždé někdo jiný a jmenují se ČTYŘI SVATBY A JEDEN POHŘEB, NOTTING HILL a LÁSKA NEBESKÁ. Nejslavnější britský filmový producent DUNCAN KENWORTHY (68) ale dál tvrdí, že filmový hit je jako jehla v kupce sena. Pokusili jsme se z něj vytáhnout odpověď na otázku, jak ji najít. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!