V tom příběhu je všechno, co politický thriller potřebuje – smrt, láska, moc, naivita, sektářství i korupce. Je to příběh 40 let trvajícího blízkého vztahu, který minulý pátek skončil katastrofou s globálními dopady. Prezidentka Jižní Koreje Pak Kun-hje byla odvolána kvůli své důvěrnici ČCHE SON-SIL (60), které se říká Rasputin v sukních.

V tom příběhu je všechno, co politický thriller potřebuje – smrt, láska, moc, naivita, sektářství i korupce. Je to příběh 40 let trvajícího blízkého vztahu, který minulý pátek skončil katastrofou s globálními dopady. Prezidentka Jižní Koreje Pak Kun-hje byla odvolána kvůli své důvěrnici ČCHE SON-SIL (60), které se říká Rasputin v sukních. Zdroj: Archív

Čche Son-sil, korejský Rasputin v sukních

V tom příběhu je všechno, co politický thriller potřebuje – smrt, láska, moc, naivita, sektářství i korupce. Je to příběh 40 let trvajícího blízkého vztahu, který minulý pátek skončil katastrofou s globálními dopady. Prezidentka Jižní Koreje Pak Kun-hje byla odvolána kvůli své důvěrnici ČCHE SON-SIL (60), které se říká Rasputin v sukních. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!