Když jsem se o něj začala hlouběji zajímat, slyšela jsem ze všech stran totéž: je to super chlap. Tenhle super chlap má jednu zásadní výhradu vůči prezidentu Zemanovi, má také obavy o osud Evropy. Emeritní biskup FRANTIŠEK RADKOVSKÝ (77), původně matematik, dále vysvětluje, proč je předmanželský sex hřích nebo proč jeho tatínek psal komunistickému prezidentovi Zápotockému.

Když jsem se o něj začala hlouběji zajímat, slyšela jsem ze všech stran totéž: je to super chlap. Tenhle super chlap má jednu zásadní výhradu vůči prezidentu Zemanovi, má také obavy o osud Evropy. Emeritní biskup FRANTIŠEK RADKOVSKÝ (77), původně matematik, dále vysvětluje, proč je předmanželský sex hřích nebo proč jeho tatínek psal komunistickému prezidentovi Zápotockému. Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Udělal jsem chybu

Když jsem se o něj začala hlouběji zajímat, slyšela jsem ze všech stran totéž: je to super chlap. Tenhle super chlap má jednu zásadní výhradu vůči prezidentu Zemanovi, má také obavy o osud Evropy. Emeritní biskup FRANTIŠEK RADKOVSKÝ (77), původně matematik, dále vysvětluje, proč je předmanželský sex hřích nebo proč jeho tatínek psal komunistickému prezidentovi Zápotockému.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!