Kdo si vzpomene na jméno vojáka, který se jako první vylodil v Normandii? Nikdo, ale všichni se shodneme na tom, že to musel být odvážný chlap. Podobně Michal Horáček. Ohlásit prezidentskou kandidaturu a zveřejnit svůj úctyhodný majetek v zemi, kde je jeden rád, že sousedovi chcípne koza, a mluvit o potřebě solidních elit tam, kde se rozhádá i Český svaz bojovníků za svobodu, je čin hodný hazardního hráče (tohle klišé teď budete slyšet často, tak si zvykejte).

Kdo si vzpomene na jméno vojáka, který se jako první vylodil v Normandii? Nikdo, ale všichni se shodneme na tom, že to musel být odvážný chlap. Podobně Michal Horáček. Ohlásit prezidentskou kandidaturu a zveřejnit svůj úctyhodný majetek v zemi, kde je jeden rád, že sousedovi chcípne koza, a mluvit o potřebě solidních elit tam, kde se rozhádá i Český svaz bojovníků za svobodu, je čin hodný hazardního hráče (tohle klišé teď budete slyšet často, tak si zvykejte). Zdroj: Archív

Prezidentský střevo v něm bylo vždycky!

Kdo si vzpomene na jméno vojáka, který se jako první vylodil v Normandii? Nikdo, ale všichni se shodneme na tom, že to musel být odvážný chlap. Podobně Michal Horáček. Ohlásit prezidentskou kandidaturu a zveřejnit svůj úctyhodný majetek v zemi, kde je jeden rád, že sousedovi chcípne koza, a mluvit o potřebě solidních elit tam, kde se rozhádá i Český svaz bojovníků za svobodu, je čin hodný hazardního hráče (tohle klišé teď budete slyšet často, tak si zvykejte). 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!