Jakub Bukáček: Bún bò Nam Bo čili nudle s marinovanou hovězí kýtou, ledovým salátem, arašídy, bylinkami a zálivkou

Jakub Bukáček: Bún bò Nam Bo čili nudle s marinovanou hovězí kýtou, ledovým salátem, arašídy, bylinkami a zálivkou Zdroj: David Turecký

Lenka Táchová a Martin Zvoníček: Vafle na špejli s domácí marmeládou, čokoládou nebo cukrem a skořicí
Klára Donathová: Batáty s fíky, cibulkou, balsamikovou redukcí a s chilli. Pečená dýně s červenou cibulí a kořením zathar.
Daniela Turecká: rychlokvašky s květákem a bílou cibulí. Mimochodem výtečný pokrm pro boj s ranní kocovinou.
Co sis navařil,  to si taky sníš!
Co sis navařil,  to si taky sníš!
8
Fotogalerie

Dobře naložená společnost

Pětice, která se potkává ve fotostudiu a pak vyráží do pražských Riegrových sadů na společný piknik, toho zdánlivě nemá moc společného. Ve všední den Daniela, Klára, Lenka, Martin a Jakub tráví čas ve svém zaměstnání, jež se jídla vůbec netýká, ale když mají volno, věnují ho z podstatné části gastronomii. Pokud bychom je chtěli hodit do jedné škatulky, mohli bychom je označit za FOODIES. Ale co si pod touhle nálepkou vlastně představit?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!