Jan Klusáček vystudoval právnickou fakultu Masarykovy univerzity v letech 2003–2009, dva semestry strávil na School of Law Glasgow University. Pracoval jako poradce ministra, poradce náměstka, ředitel kabinetu a ředitel odboru legislativy ministerstva zdravotnictví, ale také v soukromém sektoru jako konzultant a manažer v poradenských společnostech Deloitte Advisory a Grant Thornton Advisory. V současnosti je poradcem předsedy ODS Petra Fialy. Má dva syny, jednoho psa a jednu kočku.

Jan Klusáček vystudoval právnickou fakultu Masarykovy univerzity v letech 2003–2009, dva semestry strávil na School of Law Glasgow University. Pracoval jako poradce ministra, poradce náměstka, ředitel kabinetu a ředitel odboru legislativy ministerstva zdravotnictví, ale také v soukromém sektoru jako konzultant a manažer v poradenských společnostech Deloitte Advisory a Grant Thornton Advisory. V současnosti je poradcem předsedy ODS Petra Fialy. Má dva syny, jednoho psa a jednu kočku. Zdroj: Jana Jabůrková a Jiří Turek

Pravicový pravdoláskař

Když je v politice někdo 15 let, je považován za veterána. Dvaatřicetiletý Jan Klusáček jím je i není. Kdybych si měl vsadit svoje peníze, kdo bude českým Davidem Cameronem, jenž po dlouhých letech přivede pravici opět do vlády, bude to možná tento pravicový pravdoláskař, který dnes buduje tým poradců Petra Fialy (ODS). 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!