nahoru

K čemu jsem se projedla v Číně

Iva Roze23. června 2016 • 00:15
Na světě existují dva druhy lidí. Ti, kteří grilují.  A ti, kteří jsou schopni ugrilovat cokoli a pak to i sníst. Vím to, protože jsem se právě letos v květnu vrátila z Číny. A tam to není žádná grilovačka pro začátečníky. Číňané přistupují ke grilům jako k náčiní extrémního sportu. Proč opékat kus kvalitního steaku, což zvládne každý amatér, když můžete ugrilovat kobru, mořského koníka nebo kočku?
Na světě existují dva druhy lidí. Ti, kteří grilují. A ti, kteří jsou schopni ugrilovat cokoli a pak to i sníst. Vím to, protože jsem se právě letos v květnu vrátila z Číny. A tam to není žádná grilovačka pro začátečníky. Číňané přistupují ke grilům jako k náčiní extrémního sportu. Proč opékat kus kvalitního steaku, což zvládne každý amatér, když můžete ugrilovat kobru, mořského koníka nebo kočku?
• foto: 
Archív

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku