nahoru

Chvála kandování fialek

Darina Křivánková21. dubna 2016 • 00:15
Limetový cheesecake s kandovanými fialkami – dvě hodiny práce, snědeno ve vteřině.  Jde ale především o pocit sdílené radosti a ta se dostavuje stoprocentně.
Limetový cheesecake s kandovanými fialkami – dvě hodiny práce, snědeno ve vteřině. Jde ale především o pocit sdílené radosti a ta se dostavuje stoprocentně.
• foto: 
foto darina křivánková

Nedávno jsem dělala kandované fialky. Dvě hodiny nesmírné piplačky, na jejichž konci bylo padesát cukrových kvítků… Vím, že nejsem jediný blázen na světě, kdo takové věci dělá. Proč se stále více lidí pouští do zdánlivě nesmyslných – protože pozoruhodně pracných – gastronomických pokusů?
A co z toho mají?

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku