„Jmenuji se Šafránek. Štěpán Šafránek.  A napíšu ti básničku.“

„Jmenuji se Šafránek. Štěpán Šafránek. A napíšu ti básničku.“ Zdroj: čtk, profimedia

Jamie Foxx První černošský Šafránek, to by byla bomba. Kontrakt byl údajně na spadnutí. Pak ale z Jamieho na poslední chvíli vypadlo, že striktně požaduje, aby polovina štábu byli  Afroameričané. Na přímý dotaz produkce, zda by nestačilo, aby to byli Češi zaměstnaní na švarcsystém, herec přes svého agenta opáčil, že se nebude podílet na zločinu.
Pavel Kříž Ne, není to omyl. Vedení studia Holy Gram tvrdí, že je schopno zhotovit věrný holografický obraz s naskenovanou podobou herce z prvního dílu. Tam je zas nevýhoda, že filmař Kendy by proti němu vypadal jako Otakar Vávra vedle Malého prince.
Jiří Bartoška Po velkém comebacku v Teorii tygra se  doyen všech českých milovníků holedbá, že zahraje kohokoli, že mu stačí kapka líčidla a že bude vypadat zase jako Sokolípírko.
Benedict Cumberbatch Má čas, v Sherlockovi si dal pauzu. Výhodou je, že by film zakoupila BBC, nevýhodou, že si herec chtěl dát do smlouvy, že Vendulku Utěšitelku musí hrát Martin Freeman.
Daniel Craig Má čas, končí v Bondovi, problém je v tom, že Craig je zvyklý během natáčení na jednu opravdu velkou akční scénu a taky trvá na tom, aby díl Básníkům jeden svět nestačí režíroval Sam Mendes. Na což zase neslyšel Dušan Klein s tím, že uznává, že už půjde do důchodu, ale trvá na tom, že kdo přijde po něm, musí taky kouřit fajfku. Bez toho to prý není ono.
7
Fotogalerie

Zahraje si v nových básnících Daniel Craig?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!