nahoru

Hořčice mi stoupá do nosu

Darina Křivánková7. dubna 2016 • 00:15
Základ hořčice bývá vždy prakticky stejný, liší se dochucením bylinami či kořením a způsobem mletí hořčičných semínek
Základ hořčice bývá vždy prakticky stejný, liší se dochucením bylinami či kořením a způsobem mletí hořčičných semínek
• foto: 
Profimedia.cz

S párkem, k sekané, na maso, na burger, k opečenému špekáčku… Hořčice přichází ke slovu poměrně často. Říká se jí dochucovadlo. Jako by to, k čemu se jí, žádnou chuť nemělo a bylo třeba to něčím dohnat. Původní role hořčice byla ale docela jiná. 

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku