V květnu to bude rok, co jsem se rozhodla najít si partnera tak,  že budu chodit na rande každý den.

V květnu to bude rok, co jsem se rozhodla najít si partnera tak, že budu chodit na rande každý den. Zdroj: Helena H. Zahrádecká

V květnu to bude rok, co jsem se rozhodla najít si partnera tak,  že budu chodit na rande každý den.
Martin přijel na rande na kole a v tričku, aby to nevypadalo, že nedejbože vlastní auto a má peníze. Byl zábavný a chytrý, ale plápolalo kolem něj moře varovných praporků.
Portugalec Hugo mi domluvil tři rande s třemi různými Portugalci v Bruselu. Od té doby miluju Brusel. A Portugalsko. A taky auta s otevřenou střechou.
Kanaďan Dan mě naučil šachy. Kdyby tak byla všechna rande takhle produktivní.
S krasavcem Nunem jsme na našem prvním rande skončili na mejdanu ve stanu u úplně cizích lidí, totálně našrot (jestli to není z fota dost zřejmé). My dva bychom byli dost nebezpečné kombo pro život.
5
Fotogalerie

Měsíc lásky a jak to všechno dopadlo

V květnu to bude rok, co jsem se rozhodla najít si partnera tak,
že budu chodit na rande každý den. Napsala jsem o tom knihu a pojmenovala ji myslím výstižně: Rande aneb Měsíc lásky s nepřetržitou kocovinou v zádech. Ukázky vycházely na pokračování v Reflexu. Jenže od té doby se mě lidé ptají, jestli se mi podařilo najít prince na bílém koni. Možná že teď, když se přiblížil svátek sv. Valentýna, je vhodná chvíle prozradit, jak se věci momentálně mají…

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!