Jedna z mnoha koláží a ilustrací, které doprovázejí exkluzívní knižní vydání desky Skills in Pills. V černém obleku uprostřed stojící Till Lindemann obklopen „naklonovaným“ Peterem Tägtgrenem, mimochodem jedním z nejrespektovanějších hudebníků Švédska.

Jedna z mnoha koláží a ilustrací, které doprovázejí exkluzívní knižní vydání desky Skills in Pills. V černém obleku uprostřed stojící Till Lindemann obklopen „naklonovaným“ Peterem Tägtgrenem, mimochodem jedním z nejrespektovanějších hudebníků Švédska. Zdroj: Repro booklet Lindenmann / Heilemania, ilustrace Rocket & Wink

Fat (Tlustá),Říkej mi freaky, říkej si o mně, že jsem nemocnej, Mám to rád lepkavý, mám to rád velký, Nesnáším ty hubený, nesnáším ty placatý, Nepotřebuju mini, mám to rád tlustý!
Ladyboy. Černý rty, hnědý oči Vlhký maso správný délky,  Tak vzrušující, když to vylejzá,  Narodil jsem se pro penisy a díry,  Ladyboy, ladyboy, Je to můj ladyboy
Koláže a ilustrace, které doprovázejí exkluzívní knižní vydání desky Skills in Pills.
Koláže a ilustrace, které doprovázejí exkluzívní knižní vydání desky Skills in Pills.
4
Fotogalerie

Jako Alenka v říši divů

Východoněmecký rodák Till Lindemann (52) rozhovory příliš „neplýtvá“. Zná svoji cenu a český trh je pro něj celkem zanedbatelnou kolonií. Nepamatuji si proto, že by kdy tuzemským médiím interview poskytl. Když se tedy naskytla možnost popovídat si s ním a jeho spoluhráčem Peterem Tägtgrenem (45) při příležitosti vydání jejich desky Skills in Pills (Umění v prášcích), neváhal jsem ani minutu. Do placatice jsem nalil dvě decky té nejlepší slivovice, abych jim měl co nabídnout, a vyrazil na Ruzyň.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!