Povídání o cestě  dvou českých kluků  za zlatou medailí

Povídání o cestě dvou českých kluků za zlatou medailí Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Suroviny k původní výrobě zeleného kari. Zleva, shora: krevetová pasta, kokosové mléko, thajská bazalka, galanga, kafírové listy, zelené chilli, šalotka, citrónová tráva, limetka, červené chilli, thajský lilek, baby lilek.
Příprava kari pasty
Její restování na palmovém oleji
Do pánve wok přidejte kokosové mléko, kuřecí maso, rybí omáčku, palmový cukr, lilek a thajskou bazalku a několik minut povařte
Podávejte s rýží a chilli papričkou
6
Fotogalerie

Mistři světa amoleta

„Dnes je in být mladý, hezký a kuchař,“ prohlásila fotografka Reflexu Thao, když poprvé uviděla Antonína Bradáče (37) a Jana Davídka (31). Jinak neoficiální mistry světa v soutěži národních družstev v thajské kuchyni, která proběhla před měsícem v Bangkoku.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!