nahoru

Na vlastní kůžičku

Dan Hrubý, Marek Stoniš 10. července 2014 • 00:15
Na vlastní kůžičku
foto: Jana Jabůrková, Jiří Turek

„Ježišmarjá“ a „fuj“. Dvě nejčastější slova doprovázející náš pokus uvařit a sníst pokrmy připravené podle receptů reportéra TV Nova Ládi Hrušky. Závěr našeho experimentu je opravdu drtivý – jídla, která tato nová televizní hvězda nabízí divákům jako příklad laciné, ale přitom chutné kuchyně (o zdraví se ve svých příspěvcích jaksi nezmiňuje), jsou vesměs nepoživatelná. A neměli by je konzu­movat ani ti, kteří mají hluboko do kapsy. I oni totiž mohou jíst lépe, zdravěji i stejně lacino nebo jen o málo dráž. Ale po pořádku…

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku