NOVÝ SPECIÁL PRÁVĚ V PRODEJI!

NOVÝ SPECIÁL PRÁVĚ V PRODEJI! Zdroj: Archív

PREZIDENTOVO SAKO rozřezali doktoři a sestry v nemocnici
VOJENSKÝ PRŮKAZ Leea Harveyho Oswalda, který měl u sebe v okamžiku, kdy na něj Jack Ruby při převozu z policejního ředitelství vystřelil
ARTEFAKTY NEJSLAVNĚJŠÍ SMRTI
REVOLVER, jímž majitel dallaských nočních klubů Jack Ruby zastřelil Oswalda. Obdivovatel Kennedyho ihned po atentátu zavřel svoje podniky, podle svědectví přátel zmateně pobíhal po městě a lamentoval. Pak se rozhodl prezidenta pomstít. Zároveň Ruby, vlastním jménem Rubinstein, chtěl světu dokázat, že také „Židé mají kuráž“. Původně byl odsouzen k trestu smrti, v roce 1967 zemřel ve vězení na rakovinu plic.
ÚMRTNÍ LIST Johna F. Kennedyho, jak ho vyplnili v Parkland Memorial Hospitalu. Úsilí o prezidentovu záchranu tady trvalo jen několik minut, doktorům bylo okamžitě jasné, že Kennedyho stav je zcela beznadějný. Od výstřelů na Daley Plaza uplynula půlhodina, když konstatovali smrt.
9
Fotogalerie

Artefakty nejslavnější smrti

Za několik dní – přesně 22. listopadu – uplyne rovných PADESÁT LET od chvíle, kdy byl zavražděn John Fitzgerald Kennedy. Nepochybně jde o nejznámější vraždu lidských dějin, kolem níž zůstává i po půlstoletí spousta otazníků a nejasností. Zejména těm se věnuje nový speciál Reflexu, který si můžete v těchto dnech koupit v běžné distribuční síti.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!