HMYZ NA TALÍŘI. Stánek s různými úpravami hmyzu vyvolal velké pozdvižení. Jedli se například potemníci nebo sarančata. Tip na hubnutí: 100 gramů cvrčků má víc kalorií než 100 gramů bůčku.

HMYZ NA TALÍŘI. Stánek s různými úpravami hmyzu vyvolal velké pozdvižení. Jedli se například potemníci nebo sarančata. Tip na hubnutí: 100 gramů cvrčků má víc kalorií než 100 gramů bůčku. Zdroj: Jan Šibík

Suši vlastníma rukama. Navlhčit ruce, rozložit rýži a srolovat řasy. Jíst se to dalo.
Suši vlastníma rukama. Navlhčit ruce, rozložit rýži a srolovat řasy. Jíst se to dalo.
Suši vlastníma rukama. Navlhčit ruce, rozložit rýži a srolovat řasy. Jíst se to dalo.
Suši vlastníma rukama. Navlhčit ruce, rozložit rýži a srolovat řasy. Jíst se to dalo.
LANÝŽE JSOU ZÁKLADNÍ SLOŽKOU JÍDELNÍČKU KAŽDÉHO GURMETA. Lanýže jsou proslulou pochoutkou, u stánku degustační restaurace La Truffe se podávala brambora se strouhanými lanýži a lanýžovým krémem. Brambora byla vynikající.
11
Fotogalerie

Češi posedlí vařením

Suši připravuju hůř než šestiletá holka. Nikdy jsem nedělal domácí paštiku, a i když si rád pochutnám na hovězí špičce nebo dušených slávkách, současná móda, která jídlo staví do středu lidského života, mě míjí. Co víc: štve. Hlavně proto, že domácí kulinářství nemá daleko k pečlivě vyrovnaným zavařovačkám v normalizační chatové osadě.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!