nahoru

Ničí nás zlatý český žrádlo

Petr Holec5. ledna 2012 • 00:15
hrachová kaše s "přírodním plátkem" nebo kusem šunky
hrachová kaše s "přírodním plátkem" nebo kusem šunky
• foto: 
David

REAKCE NA ČLÁNEK REFLEXU O BÍDNÉ ÚROVNI ČESKÉ GASTRONOMIE, jež by místo jídla mohla často sloužit spíš jako smrtící sérum, ukázal dvě klíčové věci: zaprvé že ta bída netrápí jen pár zmlsaných gurmánů, ale spoustu lidí. A zadruhé že nás ZLOČINCI ŘÍKAJÍCÍ SI KUCHAŘI STÁLE ZABÍJEJÍ NEJEN V RESTAURACÍCH, ale i ve firemních kantýnách či školních jídelnách. Je tu ale i jedna další zpráva.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku