Holky a politika

Holky a politika Zdroj: Barbora Bálková

Co ostatní slibují, my děláme. Filipka Dvořáková, umělecký pseudonym: Profesorka. Komentář Reflexu: Problém je, že dělají i to, co ostatní neslibují. Kradou.
S lidmi pro lidi, demokracie a lidská práva. Vojtěška Filipová, umělecký pseudonym: Beruška. Komentář Reflexu: Zneužívali nás 40 let a my museli předstírat uspokojení. K čertu s nimi!
Prosperita, příroda, pohoda. Ondřejka Liškova, umělecký pseudonym: Hravé kotě. Komentář Reflexu: Na začátku je příroda, pak protesty proti radaru a nakonec o čtvrtinu dražší elektřina. Dáme vám to do nákladů.
Znám cestu z krize. Míla Zemanová, umělecký pseudonym: Bobr. Komentář Reflexu: Když se v nevěstinci střídali klienti z konference Mezinárodního měnového fondu, mleli leda o krizi středního věku.
Budu hasit, co vás pálí. Jiřina Čunková, umělecký pseudonym: Sexy čertík. Komentář Reflexu: Typická křesťanka vsetínského ražení. Čuňačinky aneb Nomen Omen. Amen.
10
Fotogalerie

Holky a politika

Poslední volby nám daly ideální příležitost pro hledání odpovědi na tuto kruciální otázku. Učinili jsme tak prostřednictvím pozoruhodného fotografi ckého projektu absolventky AVU Barbory Bálkové a terénního průzkumu Jiřího X. Doležala mezi prostitutkami ve vybraných pražských nevěstincích.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!