Nová rodina? Třicetiletý Scott Moore (původně Jessica) z Kalifornie (vlevo) se svým manželem Thomasem (původně Laura). Oba se narodili jako ženy a podstoupili změnu pohlaví. Scott si ponechal ženské orgány a díky darovanému spermatu od kamaráda tak mohl otěhotnět. Letos na jaře se našemu páru narodil chlapec.

Nová rodina? Třicetiletý Scott Moore (původně Jessica) z Kalifornie (vlevo) se svým manželem Thomasem (původně Laura). Oba se narodili jako ženy a podstoupili změnu pohlaví. Scott si ponechal ženské orgány a díky darovanému spermatu od kamaráda tak mohl otěhotnět. Letos na jaře se našemu páru narodil chlapec. Zdroj: Profimedia.cz

Vzpoura proti přírodě

Těhotný (těhotná?) Michael Kocáb na aktuální obálce Reflexu se může jevit jako bizarní nadsázka. Ale není. Muži už opravdu začali rodit. Západní civilizace na počátku 21. století se ocitla v krizi gender rolí, která přináší rozvrat tradičních rodinných struktur. Přestože nám různé komise pod pláštíkem politické korektnosti tvrdí opak, kromě chmurného bytí singles lidstvo nic lepšího než párové soužití prostě nevymyslelo. A z hlediska zachování rodu ani nemůže.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!