Zdroj: CLR Selection

Hity Jamieho Culluma – od Bridget Jones ke spolupráci s Robbiem Williamsem

Jamie Cullum je všestranný muzikant, který vtipně mísí jazz a pop. Fanoušci po celém světě milují jeho autorské skladby stejně jako skvělé jazzové coververze popových hitů. 12. května 2020 se v novém prostoru O2 universum představí Jamie Cullum pražskému publiku poprvé. Přijede v rámci turné k nové desce nazvané Taller, která vyšla loni v červnu. Koncert pořádá Colours Selection.

Rozchodový song - I`m all over it

Nejpopovější song Jamieho Culluma, jak jej sám označuje, byl vydán v roce 2009 a Jamie jej napsal za pouhých 90 minut. Masterpiece!

Nejnovější vánoční hit 

Vánoce jsou sice za námi, ale setkání Jamieho Culluma s Robbiem Williamsem by nemělo být zapomenuto. Oba si ostatně vzájemnou spolupráci velmi pochvalují. Z jejich společných mediálních výstupů rozhodně stojí za zmínku Jamieho coververze hitu Feel ve studiu rádia BBC, která Robbieho téměř dojala.

Ze soundtracku Bridget Jones

 

Kdo zná filmové zpracování Bridget Jones, bude znát i coververzi songu Everlasting Love od Jamieho Culluma. Ačkoliv v prvním díle filmu zazní song až k závěrečným titulkám, je s filmem neodmyslitelně spojen.

Rihanny song povýšen do jazzového nebe 

Jeden z nejúspěšnějších hitů Jamieho Culluma je bezpochyby cover songu Don`t Stop The Music od Rihanny, který zpěvačka vydala v roce 2007. Jako jeden z autorů hitu je označován i Michael Jackson, který svolil s užitím melodie a textu "Mama-say, mama-sa, ma-ma-ko-ssa" ze svého songu Wanna Be Startin' Somethin'.

Jamie Cullum

12. května 2020 O2 universum

Více informací na coloursselection.cz