Důsledná homosexuální výchova Jacka selhala...

Důsledná homosexuální výchova Jacka selhala... Zdroj: www.profimedia.cz

Medicínský zázrak: Z chlapce, kterého vychovávali dva gayové, se stal heterosexuál

V malém americkém městečku Whitecountry se v lednu tohoto roku stalo něco, nad čím nevěřícně kroutí hlavou celá lékařská obec, ale i náboženské a jiné spolky. Dva homosexuální muži, kteří si před osmnácti lety osvojili malého chlapce, oznámili, že si jejich syn našel holku. „Nemohl jsem tomu uvěřit. Náš Jack si našel holku, a dokonce jsme jej přistihli, jak spolu večer v jeho pokoji provozují petting. Vzhledem k tomu, že jsme oba s mým partnerem zarytí homosexuálové, k čemuž jsme vedli i našeho syna, je to pro nás veliké překvapení,“ tvrdí Ben Brown, homosexuální adoptivní otec Jacka.

„Byl to pro nás šok. Ze začátku jsme se domnívali, že je dotyčná jen zženštělý muž, ale při bližší prohlídce jsme museli konstatovat, že se jedná o dívku. Dokonce to není žádná mužatka s knírkem, která by nezkušeného homosexuála mohla ošálit.  Jedná se o objektivně přitažlivou dívku se vším, co dívky mají mít – včetně vaginy,“ dodal Daniel Hilcrift, druhý s Jackových otců.

„Neříkám, že být heterosexuál je něco špatného. To vůbec. Svého syna milujeme, i když se mu líbí ženy. Nejsme heterofobní. Jenom nás to zaskočilo. S něčím takovým jsme nepočítali. Důsledně jsme ho vedli ke krasobruslení a chodili s ním na muzikály,“ vypočítal Ben aktivity, které spolu se svým synem provozovali. 

Heterosexuální mladík, kterého od narození vychovávali dva gayové, zaskočil tamní náboženský spolek s názvem „Buzny jsou dílo satanovo,“ který se dlouhodobě věnuje osvětě ve věci homosexuálů a který pořádá na toto téma přednášky i lynčování gayů a lesbiček.  „Tomu odmítám věřit. To bude jistě nějaká provokace. Každý přece ví, že když dva homosexuálové vychovávají dítě, stane se z něho rovněž homosexuál. Homosexualita není vrozená, nýbrž naučená. Dá se léčit vírou v Boha a odříkáním. I můj syn se nakazil nejspíš ve škole homosexualitou. Poslali jsme ho s manželkou na převýchovný náboženský tábor, kde z něj homosexualitu dostali. Po návratu byl sice hodně plačtivý a mlčenlivý, ale do té doby, než se oběsil ve stodole, žádné homosexuální choutky neměl,“ tvrdil Gerry Boldman, oblastní předák spolku „Buzny jsou dílo satanovo“, který žije v přívěsu, v puse má stéblo slámy a pořád s sebou nosí vidle.

Zatímco různé náboženské i mravní spolky odmítají medicínskému zázraku uvěřit a označují to za provokaci, některé komunity zaměřené na práva homosexuálů tuto událost kvitují. „Ti homofobní burani zaseklí v kolotoči předsudků, nakažení překrouceným náboženstvím s naprostým minimem relevantních informací to stejně nepochopí, ale my to bereme jako morální vítězství,“ usmívá se Ben Overland, aktivista za práva homosexuálů, který případ heterosexuálního Jacka, kterého vychovali dva gayové, označil za naprosto běžný.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Takhle absurdní názor na život dětí v homosexuálních rodinách (asi) americká společnost – natož ta lékařská – nemá. Bývalo ale hůř, není to tak dlouho, kdy byla homosexualita zločinem.