Tomio Okamura - ilustrační snímek

Tomio Okamura - ilustrační snímek Zdroj: ČTK

Tomio Okamura zastavil islám, zastavil diktát EU a nyní hodlá zastavit koronavirus

Je to právě krize, která ukáže lidský charakter. Jsou lidé, kteří krizi řeší tím, že ji ignorují. Jsou lidé, kteří se krizi postaví čelem, a potom tu je Tomio Okamura, který krizi zastaví. Tomio Okamura je člověk, který se krize nezalekne. Nejprve na krizi upozorní, aby se o ní vědělo. Posléze poukáže na zmanipulovaná média, která krizi bagatelizují. Následně se Tomio zhluboka nadechne, bouchne do stolu a krizi zastaví. Je to muž činu.

„Nerad se chlubím svými úspěchy. Jsem skromný člověk. Ale podívejte se z okna. Vidíte venku nějaký islám? Nějaké Araby na velbloudech? Že ne? No tak vidíte. A čí je to zásluha? Beze vší skromnosti musím říci, že to je hlavně zásluha moje a SPD. Zastavili jsme islám. Přesně tak, jak jsme slíbili.

To stejné bylo i s diktátem Evropské unie. Jak něco ohrožuje Českou republiku, vyhrneme si rukávy a prostě to zastavíme,“ vysvětloval Tomio Okamura.

„Teď tu máme ten koronavirus. To je další výzva. Ten musíme zastavit rovněž. Jak je nějaká hrozba, je potřeba ji pojmenovat a zastavit,“ tvrdí odhodlaně Okamura.

Ačkoliv mnozí označují Okamuru za populistu, nelze mu upřít výsledky. Díky svému odhodlání, fakticky nepřesným prohlášením a charismatu inspiroval spoustu lidí k činům.

„Od pátku pročesáváme pohraniční lesy a hledáme koronavirus. Až ho najdeme, okamžitě ho zastavíme,“ hlásí praporčík Luděk Kvítek z Chebské vlastenecké milice, která vznikla z klubu přátel  Tomia Okamury.

„Střelné zbraně nám zakázali, že bychom mohli ublížit sobě nebo okolí, ale sehnali jsme si nunčaky a lovecké nože. Přes nás koronavirus rozhodně neprojde. Naše snaha přináší první ovoce. V sobotu jsme v lese zadrželi muže. Tvrdil, že je myslivec a že je na obhlídce rajónu, ale když se legitimoval, zakašlal. To byl jasný důkaz koronaviru. Okamžitě jsme si nasadili roušky a dotyčného zpacifikovali pomocí donucovacích prostředků. Muž se bránil, takže dostal nunčaky do slabin. Poté jsme muže poslali letecky zpět do Číny, kam patří,“ chlubil se samozvaný praporčík Luděk Kvítek.

Nejen organizované polovojenské skupiny pomáhají zastavit koronavirus. I jedinci pomáhají, jak můžou.

„V neděli ráno jsem pokácel několik stromů na koleje, aby to vypadalo, že viníkem je koronavir,“ chlubil se muž, který si nepřál být jmenován.

„Vím, že pomáhají i obyčejní lidé. To je na tom to nejhezčí, že se lidé dají dohromady a v krizi táhnou za jeden provaz. Já vám povídám, že to společně dokážeme a koronavirus zastavíme,“ prohlásil dojatý Tomio Okamura, který se chystá v Poslanecké sněmovně předložit zákon, který by koronavirus zakázal.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Tomio Okamura sice šíření viru nezastavil, Číňané ovšem stihli za 10 dní postavit nemocnici.