Video placeholde

Bizarní žaloba: Neslyšící Američan žaluje Pornhub. Chybí mu titulky a on prý bez nich nechápe děj

Yaroslav Suris z newyorského Brooklynu žaluje server Pornhub. Vadí mu, že u většiny nabízených videí nejsou k dispozici titulky. Sám je totiž neslyšící a údajně bez titulků nemůže „plnohodnotně vnímat“ to, co sleduje. O nesporně zajímavé kauze informoval web Interesting Engineering. 

Suris podává žalobu za všechny neslyšící ženy a muže z celého světa, kteří se kvůli svému hendikepu ocitají ve stejné situaci – tedy musejí sledovat pornografická videa bez titulků. Podle něj je nemožné užívat si některé filmy, pokud nejsou k dispozici informace o probíhajících dialozích.

Nutno říci, že i mezi slyšícími bude Yaroslav Suris patrně jednou z mála výjimek, kterou u tohoto žánru zajímá zápletka. Přesto pojal své tažení proti provozovateli naprosto vážně a stěžuje si, že například ve videích „Sexy Cop Gets Witness To Talk“ či „Daddy 4K – Allison Comes To Talk About Money To Her Boy's Naughty Father“ nejsou k dispozici skryté titulky, kvůli čemuž nechápe děj. 

Skryté titulky přitom u některých videích jsou, jak dokazuje video v úvodu článku.Viceprezident Pornhubu Corey Price uvedl v oficiálním prohlášení: „I když se obecně nevyjadřujeme k probíhajícím soudním sporům, rádi bychom využili této příležitosti a zdůraznili, že máme kategorii videí se skrytými titulky.“ Tato sekce aktuálně obsahuje něco přes 400 videí.

Další informace o bizarní žalobě najdete ZDE >>>