Harry Bureš a poslední kouzlo

Harry Bureš a poslední kouzlo Zdroj: Jan Ignác Říha

Harry Bureš na každou stěnu! Stáhněte si poslední obálku Reflexu zdarma jako plakát

Mezi čtenáři vyvolala obálka třetího čísla Reflexu z roku 2020 mimořádný ohlas. Naše sociální sítě zaplavily stovky pochvalných komentářů a také žádostí, zda nebude z koláže Jana Ignáce Říhy plakát. Po hlasování na Instagramu, kdy se 91 % sledujících vyjádřilo, že by si plakát rádi stáhli, jej poskytujeme ke stažení zdarma. PDF motivu Harryho Bureše a jeho kumpánů v tiskové kvalitě najdete zdarma v článku.

Andrej Babiš vidí tzv. Národní investiční plán jako knihu kouzel. Přitom jde spíš o seznam přání bez náznaku řešení či proveditelnosti. Zkrátka jen takové šidítko pro voliče, aby hleděli do zářivé budoucnosti s oligarchou v čele země. Babiš je přitom v politice už devátý rok. Za tu dobu postavil pouze pár kilometrů dálnic, vyplundroval státní kasu, podváděl na dotacích a vyměnil několik ministrů.

Za tuhle bídnou bilanci ale prý může jen taková drobnost. Fakt, že Andrej Babiš není kouzelníkem a nemá magickou hůlku Harryho Pottera. V Reflexu jsme mu proto přání splnili a udělali z něj mocného čaroděje Harryho Bureše. Sekundují mu Ron Faltýnek, Jauvajsus Bumbál a Hermiona Schillerová. Mimořádně zdařilou koláž našeho dvorního grafika Jana Ignáce Říhy dáváme ke stažení zdarma. Klikněte si na odkaz níže.

Plakát Harry Bureš a poslední kouzlo si zdarma stáhněte ZDE >>>

Harry Bureš a poslední kouzloHarry Bureš a poslední kouzlo|Jan Ignác Říha