Harry a Meghan.

Harry a Meghan. Zdroj: Reuters

Princ Harry bude pracovat jako youtuber, jeho žena Meghan jako influencerka na Instagramu

Celou Británií otřáslo oznámení prince Harryho a jeho ženy Meghan, že u královské rodiny končí a že se chtějí osamostatnit. Princ Harry, který by se, kdyby pět lidí umřelo, stal králem Velké Británie, a jeho žena Meghan, kterou skoro nikdo nemá rád, se rozhodli, že život v královské rodině a s tím související povinnosti je už nelákají, a proto se chtějí postavit na vlastní nohy. „Moje žena se rozhodla, že půjdeme pracovat,“ posmutněle prohlásil princ Harry na tiskové konferenci. „Chceme být nezávislí a postavit se na vlastní nohy,“ četl třesoucím se hlasem z papíru princ Harry a bojácně při tom pohlédl na svou manželku, která stála vedle něho.

„Samozřejmě, že naše sídlo si necháme. Necháme si i tituly, ale to je všechno. Začneme na zelené louce a budeme si vydělávat. Ten tlak na nás je už příliš silný. Chceme žít normální život jako běžní lidé,“ uzavřel princ Harry své prohlášení. „Jo, a ještě vlastně. K tomuto kroku jsme dospěli společně po dlouhé diskuzi,“ dodal ještě Harry, když do něho Meghan šťouchla loktem. Tímto prohlášením se princ Harry a jeho žena oficiálně zřekli veškeré finanční podpory od královské rodiny a vydali se na cestu obyčejných smrtelníků.

„Přiznám se, že jsem neměl tak úplně jasno, jak peníze fungují. Nikdy jsem to neřešil. Když jsem něco chtěl, babička mi to koupila. Teď mě čeká to báječné dobrodružství, kdy si peníze musím vydělat sám. Jsem z toho nadšený,“ prohlásil později princ Harry pro magazín Royal, který poskytl spolu se svojí ženou.

„Přemýšlel jsem, čím bych se mohl živit. Mám samozřejmě školy a podobně. Umím pilotovat helikoptéru, ale jako pilota mě nikdo nezaměstná, protože by jim babička vyhlásila válku. V tomto jsem trochu limitovaný. Hodně taky umím dělat charitu, takže jsem přemýšlel, že tam bych se mohl vrhnout. Na charitu. To mou rodinu ale asi moc neuživí, tedy co dál? Nic moc neumím. A pak mě to napadlo. Stanu se youtuberem. To teď hodně frčí a youtuberem může být každý. Stačí počítač a kamera. Obě věci mám. Už jsem si založil účet, kam jsem dal video, jak rozbaluju balík s oblečením. Má to dvacet tisíc zhlédnutí a čísla i nadále rostou,“ pochvaloval si princ Harry svůj kariérní úspěch.

Pozadu nezůstane ani jeho manželka Meghan. Bývalá herečka se nehodlá vrátit před kameru. Místo toho objevila kouzlo Instagramu. Jako mladá matka se rozhodla, že bude influencerkou. Na svůj instagramový účet vkládá fotografie své rodiny, hlavně svého syna, a dává zde rady ostatním matkám. To samozřejmě doplňuje několika motivačními citáty. V současnosti její instagramový účet atakuje metu padesáti tisíc fanoušků a různé spolupráce s firmami se začínají rozjíždět.

Zdá se tedy, že Harry ani Meghan žebrotou nepůjdou a jejich osamostatnění od královské rodiny je na dobré cestě. Zavřeli tak pusu všem těm posměváčkům, kteří si klepali na čelo a předpovídali, že Harry sežene práci tak maximálně za kasou v Tescu. Se svým youtubovým kanálem nyní všem těm prorokům srazil hřebínek.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Harry s Meghan sice (zatím) nemají naplánované své kariéry na sociálních sítích, jinak je ale v současnosti pro Brity jejich odluka od královské rodiny tématem číslo jedna.