Video placeholde
Kouzelník Michal Nesveda
Kouzelník Michal Nesveda
Kouzelník Michal Nesveda
Kouzelník Michal Nesveda
Kouzelník Michal Nesveda
5
Fotogalerie

Jako první Čech se nechá spoutaný zavřít do nádrže s vodou. Je v tom trochu hec, říká kouzelník Nesveda

Michal Nesveda již od dětství věděl, že se stane kouzelníkem. Absolvoval desítky kouzelnických představení a zkušenosti získával nejen po Evropě, ale i v dalekém Japonsku a Las Vegas v USA, kde se učil od těch největších světových kouzelníků. Jeho vzorem je David Copperfield. Nyní se chystá navázat na jiného slavného iluzionistu – Harryho Houdiniho. Po vzoru jeho nejslavnějšího triku se jako první Čech nechá spoutaný zavřít do vodní nádrže. Proč? Nejen o tom se bavíme v rozhovoru ve videu v úvodu článku. Podívejte se!

Mladý český mentalista a iluzionista Michal Nesveda chystá na 6. ledna premiéru svého dalšího kouzelnického představení s názvem Továrna na zázraky, které se může rovnat show těch největších světových kouzelníků. Divákům v Divadle pod Palmovkou předvede nejznámější trik slavného mága Harryho Houdiniho a další neuvěřitelná čísla, která ošálí vaši mysl.

Na kouzlo Michala Nesvedy přímo ve studiu se podívejte zde:

Video placeholde
Michal Nesveda - Mentalistický trik • Reflex.cz

O únik z tisícilitrové nádrže se nikdo jiný v České republice nepokusil, Michal Nesveda tak bude prvním, kdo si na něj troufne. V představení se také dozvíte, jak vybrat výherní čísla do slosování Sportky. Na jevišti nebude chybět ani stroj, který vás na okamžik vrátí do dětství. Jak sám kouzelník říká, během představení se dostaneme až za hranice lidského chápání.

Rozhovor s Michalem Nesvedou najdete ve videu výše. Více o samotném představení Továrna na zázraky, které bude mít premiéru 6. ledna v Divadle pod Palmovkou, zjistíte zde.