Hovory X

Hovory X Zdroj: Reflex

Hovory X: Basketbalové hvězdy a dokumentaristka Maixnerová v unikátní besedě. Potkejte se s nimi!

Redakce Reflexu nominovala ve vlastním projektu Hvězdy Reflexu za měsíc září mimo jiné české basketbalisty, kteří se famózním výkonem a týmovým pojetím na šampionátu v Číně postarali o nejlepší umístění České republiky na mistrovství světa. Pozvání na veřejnou besedu Hovory X, která představuje jednotlivé osobnosti, přijali hvězdy basketbalového Nymburka a členové reprezentace Jaromír Bohačík s Vojtěchem Hrubanem a dokumentaristka Šárka Maixnerová. Buďte u toho i vy! Ve středu 4. 12. od 18 hodin v klubu Avion na Praze 7 v Heřmanově ulici je vyzpovídá Kateřina Kadlecová. Vstup je tradičně zdarma!

Parta kolem Tomáše Satoranského doslova pobláznila celé Česko. Obrovským úspěchem byl už samotný postup na MS, což se po vzniku samostatné republiky podařilo vůbec poprvé. Pod vedením charismatického kouče Ronena Ginzburga porazila reprezentace silné Turky i Brazilce a šestým místem vyrovnala historicky nejlepší výsledek někdejšího Československa na šampionátu v roce 1970. Nominace Reflexu byla už za prostý fakt, že nás basketbalisté přinutili považovat tento krásný sport alespoň na pár dnů za číslo jedna v této zemi.

Dalším hostem bude dokumentaristka Šárka Maixnerová, která ve svém snímku Obchod se zdravím odkryla nekalé praktiky léčitelů, z nichž mnozí museli po odvysílání zavřít svůj pochybný byznys. Navíc v červnovém díle cyklu Infiltrace, který vysílá Česká televize, v investigaci nazvané Obchod se svědomím bez obalu ukázala, co vše se odehrává za zdmi našich nemocnic, jak se k pacientům chovají někteří lékaři, nebo jak se ze zdravého dítěte může stát ležící troska.

Více informací na našem Facebooku >>>

Ples Reflexu

Časopis Reflex rozjel nevídaný projekt Hvězdy Reflexu, jehož smyslem je celoročně hledat ty, kteří mají na svědomí často nenápadné, ale přesto hvězdné chvíle. Od ledna se každý měsíc vyhlašuje 5 osobností, které dokazují, že v Česku existují lidé schopni odvážných a inspirativních skutků.
Celý projekt Hvězdy Reflexu vyústí 27. 2. 2020 v první ročník Plesu Reflexu, kde se oficiálně vzdá pocta našim osobnostem.

Ráz taneční zábavy bude režírovat Ondřej Havelka se svými Melody Makers, kteří mixují pulzující rytmy swingu se strhující show plnou humoru. Společně s nimi si v originálním vystoupení zazpívá Ondřej Gregor Brzobohatý a Havelkova dcera Rozálie.
S vtipem sobě vlastním rozehraje luxusní tombolu Petr Čtvrtníček a závěr jedinečné zábavy završí PANGEA – The Beatles Revival Band patřící k evropské špičce revivalové scény.

Vstupenky na ples koupíte zde >>>