Monika Potokárová

Monika Potokárová Zdroj: instagram.com

Monika Potokárová
Monika Potokárová
Monika Potokárová
Monika Potokárová
Monika Potokárová
7
Fotogalerie

Zemřela mladá herečka Národního divadla Monika Potokárová. Spáchala sebevraždu?

Slovenské národní divadlo v pondělí odpoledne oznámilo, že členka jejich souboru Monika Potokárová (†27) zemřela! Podle informací Nového času spáchala sebevraždu.

„Vedení Slovenského národního divadla přijalo s hlubokým smutkem zprávu o úmrtí přední mladé členky Činohry SND Moniky Potokárové. Narodila se 30. června 1992 v Prešově, náhle nás opustila 25. listopadu 2019. V Monice Potokárové ztrácí naše kultura a umění jednu z nejtalentovanějších představitelek mladé herecké generace. Čest její památce!“ objevila se v pondělí odpoledne na stránkách Slovenského národního divadla zdrcující zpráva o nečekaném odchodu teprve sedmadvacetileté herečky Moniky Potokárové.

Slovenský deník Nový Čas uvedli, že půvabná brunetka mohla spáchat sebevraždu. Jestli je to pravda, se však s jistotou neví. Smutná zpráva se velmi rychle rozšířila a zasáhla i její kolegy, kteří s ní hráli divadlo a přátelili se s ní.

Herečka Monika Potokárová byla partnerkou slovenského herce Roberta Rotha, který byl o 22 let starší. Letos v březnu se zasnoubili. „Nebylo vidět, že by ji něco trápilo, teď měla hrát v novém filmu Terezy Nvotové,“ prozradil webu Pluska.sk šokovaný zdroj z hereččina okolí.