Zdroj: CineStar s.r.o.

Pořiďte jako dárek filmové balíčky od CineStar

Také na vás s přibývající vánoční výzdobou padá úzkost? Ale nemusí. Máme pro vás jeden tip na skvělý vánoční dárek. Pořiďte vašim nejbližším letenku do vesmíru! Nebojte, závratěmi z výšek ani z mnohamilionových cen se bát nemusíte. Na pokladnách multikina CineStar totiž od 15. listopadu můžete zakoupit dárkové All inclusive balíčky do filmového vesmíru.

Každý dárkový balíček obsahuje 2 poukázky na libovolný film bez omezení formátu. S poukázkami tedy můžete vyrazit jak na 2D tak 3D film, ale i do sálu s prostorovým zvukem ATMOS a usadit se do VIP sedaček bez jakéhokoli doplatku. A aby vám u filmu nevyhládlo, součástí balíčku je i poukázka v hodnotě 250 Kč na nákup občerstvení dle libosti.

Poukázky však nenesou standardní vizuál, jak jej můžete znát dodnes. Jedná se o speciální limitovanou podobu, která koresponduje s již rok novou firemní identitou, kde se můžeme setkat s nekonečným vesmírem a kosmonautem. A nejen vizuál je celý nový, ale i tvar poukázky navozuje pocit, že se jedná o skutečnou letenku.

Na poukázku navíc můžete vypsat nejen jméno obdarovaného, ale i osobní věnování.

Poukázka stejně jako letenka má odtržitelnou část, za kterou obdržíte na pokladně lístek. Nemusíte se bát, část poukázky s věnováním Vám zůstane na památku.

S poukázkami na film samozřejmě nemusíte chodit na pokladnu, film si můžete vybrat i online a poukázky proměnit v lístky pomocí kombinace čísel a písmen uvedených pod QR kódem.

CineStar s.r.o.

Aby toho nebylo málo, vše dostanete ve velmi elegantním černém balení, které můžete již bez jakékoli námahy položit pod stromeček a čekat na radost obdarovaného.

Kdybyste se navíc báli, že si obdarovaný nevybere současný film, nemusíte zoufat, jelikož v CineStaru mysleli i na to. Poukázky jsou oproti standardním poukázkám, které platí 6 měsíců, platné až do konce roku 2020 a při pohledu do výhledu premiér nehrozí, že by si člověk nevybral.

Tudíž pokud máte doma filmového nadšence, nebo chcete udělat zaručenou radost či vám dochází inspirace, s filmovými poukázkami neuděláte krok vedle.