Jak vybrat správný notebook domů, pro studenta nebo do práce?

Jak vybrat správný notebook domů, pro studenta nebo do práce? Zdroj: Refurbished

Ideální čas na nákup renovovaného notebooku. Ušetříte tisíce!

Kvalitní výpočetní technika s pořádnými parametry nemusí vždy znamenat vysokou cenu. Důkazem toho jsou renovované notebooky a desktopy. Je možné ušetřit spoustu peněz a přesto si koupit pořádně našlapaný notebook nebo desktop? S jasným „ano“ přichází společnost Refurbished. V tomto ohledu se jedná o unikát, který byste jinde v Česku hledali jen těžko.

Možná si říkáte, že si žádnou použitou techniku kupovat nechcete

V tomto případě je ale opak pravdou ─ v zemích jako je Německo, Nizozemsko nebo Velká Británie je renovovaná technika velmi oblíbená a vynachválit si ji nemohou ani technologičtí nadšenci. Tento trend se konečně dostává i k nám, o čemž svědčí i skutečnost, že značka Refurbishedročně prodá skoro 50 000 produktů, čímž konkuruje i velkým hráčům na trhu a je největším prodejcem renovované techniky ve střední Evropě.

Hodně muziky za málo peněz? Tentokrát ano.Hodně muziky za málo peněz? Tentokrát ano.|Refurbished

Co Refurbished nabízí?

Když se na sortiment podíváte pěkně z blízka, zjistíte, že naprostá většina zboží se řadí mezi business modely s odolným hliníkovým tělem a s našlapanými komponenty uvnitř. Jednoduše řečeno, najdete tam to nejlepší od renomovaných značek HP, Dell, Lenovo nebo Fujitsu-Siemens. Vybírat můžete nejen z notebooků, ale i z množství renovovaných desktopů, pracovních stanic a tiskáren.

Notebooky i pro nejnáročnější

Notebooky jsou vybavené převážně procesory i5 páté nebo šesté generace, 8GB RAM, SSD diskem a integrovanou grafickou kartou. Tyto parametry jsou dostačující pro naprostou většinu Čechů pracujících s počítačem. Samozřejmě, tyto notebooky nepatří mezi ty nejvýkonnější, ale pokud hledáte něco, na čem spustíte grafické programy od Adobe, nejnovější počítačovou hru a 30 karet v prohlížeči Chrome najednou, hravě si s tím poradí pracovní stanice. Primárně se ale značka zaměřuje na běžné uživatele.

Pokud tedy potřebujete zařízení na práci, běžné prohlížení webu, tvorbu prezentace, hraní méně náročných her a příležitostnou úpravu fotek, ze široké nabídky Refurbished si určitě bez problému vyberete ten správný stroj.

Jednotlivé komponenty pak projdou rukama zkušených specialistů na renovaci.Jednotlivé komponenty pak projdou rukama zkušených specialistů na renovaci.|Refurbished

Proč právě Refurbished?

Kromě nejlepšího poměru cena/výkon a super služeb navíc je důležité zmínit i dopad na životní prostředí. Právě to je jedna z největších předností renovované techniky. Starší, ale přesto výkonné business notebooky často bezdůvodně a předčasně skončí zaprášené v polici nebo v koši. Refurbished jim ale dává druhou šanci. Díky kvalitnímu procesu renovace a množství testů, kterými každý kus prochází, jsou jejich produkty na první pohled k nerozeznání od nových. Pokud však jdete vyloženě po ceně, jsou produkty rozdělené do tříd podle vzhledu (Premium, Standard, Economy), aby značka vyhověla jak požadavkům na výkon, tak na cenu. Za málo peněz tak dostanete spoustu muziky!

Renovované techniky se rozhodně nemusíte bát, nekupujete žádného zajíce v pytli.Renovované techniky se rozhodně nemusíte bát, nekupujete žádného zajíce v pytli.|Refurbished

Prioritou Refurbished je také maximální transparentnost nejen při renovaci, ale i při uvádění stavu produktu. Nemůžeme zapomenout zmínit i fakt, že nabízí na našem trhu opravdu nadstandardní služby, jako je minimálně 2letá záruka s možností rozšíření až na pět let, extra rychlý servis, eko balení, obnovené české klávesnice a také 70 partnerů po celém Česku, u kterých si produkty můžete prohlédnout i vyzkoušet. Refurbished tedy nabízí absolutně neporovnatelnou kvalitu oproti nekvalitním repasům nebo bazoši, kde o záruce můžete jen snít. Jednoduše hrají úplně jinou ligu.

Vložením své důvěry do značky Refurbished tedy nejen, že ušetříte spoustu peněz, ale budete mít kvalitní stroj, který vám poslouží po několik dalších let, a dokonce tímto krokem pomůžete chránit životní prostředí. Všechny produkty a další informace najdete na refurbished.cz.