Video placeholde
Princ Harry s Meghan Markle v Africe
Princ Harry s Meghan Markle v Africe
Pouzdrová kožená sukně
Princ Harry a vévodkyně Meghan navštívili WellChild Awards
4
Fotogalerie

Meghan to v královské rodině nemá lehké: Nejsem OK, děkuji za optání, říká rozrušeně

Meghan Markle, bývalá americká herečka a nyní vévodkyně ze Sussexu, se v dokumentu televize ITV svěřila o nátlaku a emocionálním vypětí, které pociťuje, stejně jako její manžel, princ Harry. Jako hlavní důvod vidí kombinaci mateřství, novomanželství, zájem médií a veřejnosti. Nejsem OK, přiznává se slzami v očích.

„Očividně je to téma, kolem kterého se musí našlapovat opatrně, ale zajímalo by mě, jaký byl dopad na vaše duševní a fyzické zdraví při všem tom tlaku, jenž jistě zažíváte?“ Ptá se reportér a na Meghan je znát, že se snaží skrýt emoce.

„Podívejte, jako jakákoliv žena, obzvláště v těhotenství, jste velmi zranitelná. A když pak máte novorozeně a snažíte se být matkou a novomanželkou, vždyť víte…“ Ríká dojatě Meghan a dodává: „A také děkuji za optání, protože mnoho lidí se mě nezeptalo, jestli jsem OK.“

V dokumentu ITV s názvem Harry and Meghan: An African Journey (Africká cesta) se o svých problémech s bratrem a emočním vypětí rozpovídá i princ Harry. Poprvé přiznává potíže ve vztahu s bratrem, princem Williamem a říká, že být součástí královské rodiny znamená být vystaven velkému tlaku, ten se poté nevyhnutelně podepisuje na vztazích v rodině. Stejný tlak pociťuje i Meghan. Harry se rozpovídal nejen o sporu s Williamem, ale i o tématu smrti své matky, princezny Diany, které přirovnává k „zanícené ráně“. Přiznává také, že se obává tlaku na svou ženu Meghan. Podobného tlaku, jež ve své době pociťovala princezna Diana.

 

Více o rozhovoru s princem Harrym zde >>>