Reflex chce ocenit lidi a skutky, před kterými je potřeba smeknout...

Reflex chce ocenit lidi a skutky, před kterými je potřeba smeknout... Zdroj: fotomontáž Jan Ignác Říha

Hvězdy Reflexu: Lidé a činy, co si zaslouží poctu. Potkejte se s nimi na našem plese!

V letošním roce rozjela redakce Reflexu dosud nevídaný projekt Hvězdy Reflexu, jehož smyslem je celoročně hledat ty, kteří mají na svědomí často nenápadné, ale přesto hvězdné chvíle. Každý měsíc tak v záplavě negativních zpráv celého mediálního prostoru nominujeme 5 osobností, které dokazují, že v Česku existují lidé schopni odvážných, užitečných a inspirativních skutků.

„Pokládali jsme za doslova životně důležité ukázat následováníhodné činy, vítězství v potu tváře, projevy solidarity, občanské statečnosti, jakož i podnikatelské, vědecké, medicínské úspěchy a povedené kulturní počiny,“ říká autor projektu Milan Tesař.

Za celý rok vznikne seznam šedesáti jmen, která neobyčejným způsobem vyplavala z českého rybníčku a inspirovala naše životy činy, před nimiž je potřeba jednoduše smeknout.

Ples Reflexu

Celý projekt Hvězdy Reflexu vyústí ve veřejné ověnčení a vzdání pocty našim osobnostem 27. února 2020, kdy se uskuteční první ročník Plesu Reflexu ve Velkém sále pražské Lucerny.

Vstupenky na ples koupíte zde >>>

V úvodu si připomeneme „hvězdné“ skutky, a ještě jednou si zrekapitulujeme uplynulých dvanáct měsíců, které se i díky nim staly o něco snesitelnějšími, než se původně zdálo.

Ráz taneční zábavy bude režírovat Ondřej Havelka se svými Melody Makers, kteří mixují pulzující rytmy swingu se strhující show plnou humoru. Společně s nimi si v originálním vystoupení zazpívá Ondřej Gregor Brzobohatý a Havelkova dcera Rozálie.

S vtipem sobě vlastním rozehraje luxusní tombolu Petr Čtvrtníček a závěr jedinečné zábavy završí PANGEA – The Beatles Revival Band patřící k evropské špičce revivalové scény.  

Vše o plese najdete na www.plesreflexu.cz >>>